BB-de-Groot_024
BB-De-Groot-16maart-027
BB-De-Groot-15maart-008
BB-de-Groot_083
BB-de-Groot_028
BB-de-Groot_040
BB-de-Groot_027
BB-de-Groot_030
BB-De-Groot-16maart-032

Wie zijn wij?

De Groot Bouwbedrijf staat onder de bezielende leiding van eigenaar Terry de Groot.

Terry is vanaf zijn 16e levensjaar werkzaam in de bouw. Na de benodigde opleidingen te hebben gevolgd, leerde Terry alle kneepjes van het vak bij een groot aannemersbedrijf en een plaatselijk timmerbedrijf. In 2007 startte hij zijn eigen timmerbedrijf in Beek en Donk. Het timmerbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf dat van alle markten thuis is.

De Groot Bouwbedrijf houdt zich bezig met de specialismen bouwen, verbouwen en renoveren. Kernwaarden voor Terry hierbij zijn persoonlijk contact, transparantie en kwaliteit. “Ik heb persoonlijk contact hoog in het vaandel staan”, vertelt Terry, “ik ga daarom altijd naar de mensen toe.” De Groot Bouwbedrijf werkt transparant en volgens duidelijke – en vooraf – gemaakte afspraken. “We hebben 1 stelregel: afspraak is afspraak”, aldus Terry.

De Groot Bouwbedrijf is hoofdzakelijk regionaal werkzaam in gemeenten als Laarbeek, Nuenen en Gemert en projecten volgen elkaar als vanzelfsprekend op door positieve mond-tot-mondreclame.

MLBL2494 (Medium)

“Persoonlijk contact staat voorop”